Iroda címe:1061 Budapest,
Jókai tér 4. I./1.
Telefon:+36 (1) 473-1743
Fax:+36 (1) 311-1510
Honlap:www.csenterics.com
Email:csenterics@csenterics.com

Bemutatkozás

Rólunk

Az ügyvédi irodát ifj. dr. Csenterics Ferenc alapította 2006-ban, fél évtizednyi ügyvédi tevékenység után. A Csenterics Ügyvédi Iroda – a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja – teljes körű jogi tanácsadással áll Ügyfelei rendelkezésére elsősorban magyar és angol nyelven.

Irodánk célja, hogy a klasszikus ügyvédi tevékenység értékeit megtartva személyre szabott szolgáltatást nyújtson a mai kor elvárásainak megfelelően. Alapelvünk a magas szakmai színvonal biztosítása és az ügyfélközpontú szemlélet mellett annak szem előtt tartása, hogy Ügyfeleink gyors, rugalmas és hatékony megoldásokat várnak tőlünk, a lehető legoptimálisabb költségráfordítás mellett.

A Csenterics Ügyvédi Iroda kiváló együttműködést épített ki, kapcsolatokat ápol könyvelő, könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó cégekkel, amelyekkel partnerségi viszonyt alakított ki az elmúlt évek közös munkái során annak érdekében, hogy minél megalapozottabb módon tudjuk kiszolgálni Ügyfeleinket.

Ennek eredményeként Ügyfeleink között elsősorban gazdasági tevékenységet végző szervezetek találhatóak, amelyeknek napi szinten, folyamatosan nyújtunk jogi tanácsokat, de egyedi beruházások kapcsán is segítséget kérhetnek tőlünk.

Munkánk során törekszünk a legteljesebb szakmai felkészültségre, ez a gondolkodásmód természetesen megjelenik munkatársaink kiválasztásában és képzésében is. Fontos számunkra, hogy áldozzunk munkatársaink képzésére, valamint azon eszközök beszerzésére, amelyek munkánkat hatékonyabbá, gyorsabbá tehetik.

Munkamódszerünk alapja minden ügynél a közös konzultáció, amely lehetővé teszi a problémák gyors felismerését, megoldását, illetve a hibák lehetőségének maximális elkerülését.