Iroda címe:1061 Budapest,
Jókai tér 4. I./1.
Telefon:+36 (1) 473-1743
Fax:+36 (1) 311-1510
Honlap:www.csenterics.com
Email:csenterics@csenterics.com

Szakterületeink

Gazdasági jog

A gazdasági jog megjelölés gyűjtőfogalom, mely magába foglalja mindazon jogágakat, amelyeket a gazdasági életben, elsősorban egy gazdasági társaság működése során szükséges alkalmaznunk. Ügyvédi irodánk célja, hogy a gazdasági társaságok élete során felmerülő valamennyi kérdésre választ és segítséget tudjunk adni. Tevékenységünk a gazdasági társaságok megalapításától a működéshez szükséges engedélyek beszerzésén, munkavállalók felvételén, más társaságokkal – akár beszerzésre, akár értékesítésre, tevékenység vagy eredmény elérésére – történő szerződések megkötésén, a hatóságokkal való kapcsolattartáson át egészen a társaság megszüntetéséig kiterjed.

Segítséget nyújtunk azon tranzakciók lebonyolításában is, amelyek nem a társaság szokásos tevékenységi körébe tartoznak, ilyen esetek lehetnek ingatlanügyletek (telek vagy felépítmény vásárlása, finanszírozása, építése, bérlete), illetve más társaságokkal való összeolvadás, más társaság felvásárlása, üzletág-felvásárlás.

Előfordul, hogy a Csenterics Ügyvédi Iroda egy egész „jogi osztály” tevékenységét látja el teljeskörűen, tartós megbízási jogviszony keretében. Ilyenkor a cégcsoport életében felmerülő valamennyi probléma megoldására vállalkozunk.