Iroda címe:1061 Budapest,
Jókai tér 4. I./1.
Telefon:+36 (1) 473-1743
Fax:+36 (1) 311-1510
Honlap:www.csenterics.com
Email:csenterics@csenterics.com

Hasznos holmik

Hasznos linkek

Az Európai Unió hivatalos honlapja Alapvető információk az Európai Unió szervezetével, működésével kapcsolatban.
Kormányzati portál Elektronikus ügyintézési lehetőségek (ügyfélkapu), ügyintézési információk, jogszabályi segítségek, hasznos tudnivalók a hivatalos ügyekről.
APEH Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal hivatalos portálja. Minden adózással kapcsolatos információ legpontosabb lelőhelye.
Fővárosi Önkormányzat Budapest Portál, a fővárost érintő témák gyűjtőhelye, a Fővárosi Önkormányzat hivatalos honlapja.
Alkotmánybíróság A Magyar Köztársaság Alkotmánybíróságának (AB) hivatalos honlapja, melyen megtalálhatóak az AB határozatainak teljes szövege, a bírák bemutatása és minden olyan, aktuális kérdéssel kapcsolatos információ is, mely az Alkotmánybíróságot érinti.
Legfelsőbb Bíróság A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának hivatalos honlapján megtalálja a bíróság bemutatását, történetét, a vele kapcsolatos fontos információkat, illetve a bíróság elvi határozatait, kollégiumainak állásfoglalásait és további fontos tudnivalókat.
Fővárosi Bíróság A Fővárosi Bíróság honlapján hasznos információkat találhat többek között a kerületi bíróságok illetékességét tekintve, továbbá tanácsokat, mielőtt bírósághoz fordulna, valamint közleményeiben aktuális ügyekkel kapcsolatos információkat.
az MKIK mellett szervezett Választottbíróság A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapján részletes leírást találhat az MKIK mellett szervezett választott bíróság intézményéről, fogalmáról, működésének szabályairól. Ugyanitt elérhető a „Választottbírói névjegyzék” is, valamint a választott bíróság korábbi határozatainak gyűjteménye.
Magyar Ügyvédi Kamara A Magyar Ügyvédi Kamara hivatalos honlapján megismerheti a kamara történetét, alapvető szabályozási rendszerét, szervezeti felépítését és tagjait, hivatalos dokumentumait, kapcsolatait nemzetközi és hazai szervezetekkel, de szakmai továbbképzésekkel kapcsolatos információkat is találhat.
Budapesti Ügyvédi Kamara A Budapesti Ügyvédi Kamara a Budapesten tevékenységet végző ügyvédek köztestülete, így honlapján elsősorban a budapesti ügyvédi tevékenységhez kapcsolódó információkat találjuk meg, de természetesen minden olyan jogszabályi változásról szóló aktuális hír is megjelenik a honlapon, mely nem csak a fővárosiakat érinti.
Általános jogi információk A Jogi Fórum honlapja olyan portál, melyet jogászok, ügyvédek alapítottak és tartanak fenn. Célja, hogy a jogi élettel kapcsolatos minden olyan információ naprakészen elérhető legyen oldalukon, melyek nemcsak a jogászoknak, ügyvédeknek, joghallgatóknak, de a jogi tanácsot keresőknek, jogsegélyre szorulóknak is szükségesek.
Cégkereső A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által fenntartott céginformációs portálon keresztül ingyenesen kaphatunk információkat a Magyarországon hivatalosan bejegyzett, cégjegyzékben szereplő cégekről.
NAV A Nemzeti Adó- és Vámhivatal hivatalos portálja.